Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3691
Назва: Дослідження параметрів уф-обробки сироватки з-під кислого сиру
Інші назви: Исследование параметров уф-обработки творожной сыворотки
Study parameters uv treatment serum from the sour cheese
Автори: Дейниченко, Г. В.
Гузенко, В. В.
Мазняк, З. О.
Дата публікації: 2016
Видавництво: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Дейниченко Г. В., Гузенко В. В., Мазняк З. О. Дослідження параметрів уф-обробки сироватки з-під кислого сиру. Інженерія переробних і харчових виробництв. 2016. № 1 (2). С. 28-31.
Серія/номер: Інженерія переробних і харчових виробництв;№ 1 (2)
Короткий огляд (реферат): Стаття присвячена питанню щодо використання мембранних процесів під час обробки сироватки з-під кислого сиру ультрафільтрацією. Надано аналіз результатів теоретичних та експериментальних досліджень стосовно визначення технологічних характеристик ультрафільтраціних мембран в процесі ультрафільтраційної обробки сироватки з-під кислого сиру.
Статья посвящена вопросу использования мембранных процессов во время обработки творожной сыворотки ультрафильтрацией. Представлен анализ результатов теоретических и экспериментальных исследований по определению технологических характеристик ультрафильтрацинных мембран в процессе ультрафильтрационной обработки творожной сыворотки.
The article is devoted to the question on the use of membrane processes during processing of whey from the yogurt cheese ultrafiltration. Courtesy analysis of theoretical and experimental studies on defining technical characteristics ultrafiltratsinyh ultrafiltration membranes in the treatment of whey from the yogurt cheese.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3691
Розташовується у зібраннях:№ 1 (2)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
7.pdf744.32 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.