Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3691
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДейниченко, Г. В.-
dc.contributor.authorГузенко, В. В.-
dc.contributor.authorМазняк, З. О.-
dc.date.accessioned2022-07-22T09:26:13Z-
dc.date.available2022-07-22T09:26:13Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationДейниченко Г. В., Гузенко В. В., Мазняк З. О. Дослідження параметрів уф-обробки сироватки з-під кислого сиру. Інженерія переробних і харчових виробництв. 2016. № 1 (2). С. 28-31.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3691-
dc.description.abstractСтаття присвячена питанню щодо використання мембранних процесів під час обробки сироватки з-під кислого сиру ультрафільтрацією. Надано аналіз результатів теоретичних та експериментальних досліджень стосовно визначення технологічних характеристик ультрафільтраціних мембран в процесі ультрафільтраційної обробки сироватки з-під кислого сиру.uk_UA
dc.description.abstractСтатья посвящена вопросу использования мембранных процессов во время обработки творожной сыворотки ультрафильтрацией. Представлен анализ результатов теоретических и экспериментальных исследований по определению технологических характеристик ультрафильтрацинных мембран в процессе ультрафильтрационной обработки творожной сыворотки.uk_UA
dc.description.abstractThe article is devoted to the question on the use of membrane processes during processing of whey from the yogurt cheese ultrafiltration. Courtesy analysis of theoretical and experimental studies on defining technical characteristics ultrafiltratsinyh ultrafiltration membranes in the treatment of whey from the yogurt cheese.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІнженерія переробних і харчових виробництв;№ 1 (2)-
dc.titleДослідження параметрів уф-обробки сироватки з-під кислого сируuk_UA
dc.title.alternativeИсследование параметров уф-обработки творожной сывороткиuk_UA
dc.title.alternativeStudy parameters uv treatment serum from the sour cheeseuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:№ 1 (2)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
7.pdf744.32 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.