Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36917
Название: Нанотехнології білкових рослинних добавок, отриманих із використанням неферментативного біокаталізу
Авторы: Павлюк, Р. Ю.
Погарська, В. В.
Маціпура, Т. С.
Котюк, Т. В.
Максимова, Н. П.
Дата публикации: 2016
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Маціпура Т. С., Котюк Т. В., Максимова Н. П. Нанотехнології білкових рослинних добавок, отриманих із використанням неферментативного біокаталізу. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 150-152.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36917
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_150-152.pdf138.93 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.