Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36917
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПавлюк, Р. Ю.-
dc.contributor.authorПогарська, В. В.-
dc.contributor.authorМаціпура, Т. С.-
dc.contributor.authorКотюк, Т. В.-
dc.contributor.authorМаксимова, Н. П.-
dc.date.accessioned2023-07-31T08:38:46Z-
dc.date.available2023-07-31T08:38:46Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationПавлюк Р. Ю., Погарська В. В., Маціпура Т. С., Котюк Т. В., Максимова Н. П. Нанотехнології білкових рослинних добавок, отриманих із використанням неферментативного біокаталізу. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 150-152.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36917-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleНанотехнології білкових рослинних добавок, отриманих із використанням неферментативного біокаталізуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_150-152.pdf138.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.