Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36905
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОнищенко, В. М.-
dc.contributor.authorГринченко, Н. Г.-
dc.contributor.authorБольшакова, В. А.-
dc.date.accessioned2023-07-31T08:00:07Z-
dc.date.available2023-07-31T08:00:07Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationОнищенко В. М., Гринченко Н. Г., Большакова В. А. Вплив стабілізаційних розчинів на втрати маси м’яса птиці під час розморожування. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 133-135.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36905-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВплив стабілізаційних розчинів на втрати маси м’яса птиці під час розморожуванняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_133-135.pdf133.47 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.