Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36903
Назва: Зміна показників якості хліба з продуктами переробки зародків вівса та кукурудзи під час зберігання
Автори: Олійник, С. Г.
Степанькова, Г. В.
Кравченко, О. І.
Дата публікації: 2016
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Олійник С. Г., Степанькова Г. В., Кравченко О. І. Зміна показників якості хліба з продуктами переробки зародків вівса та кукурудзи під час зберігання. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 131-133.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36903
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_131-133.pdf131.82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.