Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36903
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОлійник, С. Г.-
dc.contributor.authorСтепанькова, Г. В.-
dc.contributor.authorКравченко, О. І.-
dc.date.accessioned2023-07-31T07:57:11Z-
dc.date.available2023-07-31T07:57:11Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationОлійник С. Г., Степанькова Г. В., Кравченко О. І. Зміна показників якості хліба з продуктами переробки зародків вівса та кукурудзи під час зберігання. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 131-133.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36903-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleЗміна показників якості хліба з продуктами переробки зародків вівса та кукурудзи під час зберіганняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_131-133.pdf131.82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.