Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/36888
Назва: Використання суміші меляси та соняшникової олії для синтезу полісахариду етаполану
Автори: Вороненко, А. А.
Івахнюк, М. О.
Пирог, Т. П.
Дата публікації: 2016
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Вороненко А. А., Івахнюк М. О., Пирог Т. П. Використання суміші меляси та соняшникової олії для синтезу полісахариду етаполану. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 103-104.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36888
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_103-104.pdf122.61 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.