Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36888
Title: Використання суміші меляси та соняшникової олії для синтезу полісахариду етаполану
Authors: Вороненко, А. А.
Івахнюк, М. О.
Пирог, Т. П.
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Вороненко А. А., Івахнюк М. О., Пирог Т. П. Використання суміші меляси та соняшникової олії для синтезу полісахариду етаполану. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 103-104.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36888
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_103-104.pdf122.61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.