Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36884
Название: Вивчення процесів механохімії під час розробки кріотехнології отримання дрібнодисперсних пребіотичних добавок із топінамбура
Авторы: Бессараб, О. С.
Павлюк, Р. Ю.
Балабай, К. С.
Баклан, І. О.
Дата публикации: 2016
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Бессараб О. С., Павлюк Р. Ю., Балабай К. С., Баклан І. О. Вивчення процесів механохімії під час розробки кріотехнології отримання дрібнодисперсних пребіотичних добавок із топінамбура. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 95-96.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36884
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_95-96.pdf124.99 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.