Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36884
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бессараб, О. С. | - |
dc.contributor.author | Павлюк, Р. Ю. | - |
dc.contributor.author | Балабай, К. С. | - |
dc.contributor.author | Баклан, І. О. | - |
dc.date.accessioned | 2023-07-31T06:29:00Z | - |
dc.date.available | 2023-07-31T06:29:00Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Бессараб О. С., Павлюк Р. Ю., Балабай К. С., Баклан І. О. Вивчення процесів механохімії під час розробки кріотехнології отримання дрібнодисперсних пребіотичних добавок із топінамбура. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 95-96. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36884 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Вивчення процесів механохімії під час розробки кріотехнології отримання дрібнодисперсних пребіотичних добавок із топінамбура | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_95-96.pdf | 124.99 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.