Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36884
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБессараб, О. С.-
dc.contributor.authorПавлюк, Р. Ю.-
dc.contributor.authorБалабай, К. С.-
dc.contributor.authorБаклан, І. О.-
dc.date.accessioned2023-07-31T06:29:00Z-
dc.date.available2023-07-31T06:29:00Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationБессараб О. С., Павлюк Р. Ю., Балабай К. С., Баклан І. О. Вивчення процесів механохімії під час розробки кріотехнології отримання дрібнодисперсних пребіотичних добавок із топінамбура. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 95-96.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36884-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВивчення процесів механохімії під час розробки кріотехнології отримання дрібнодисперсних пребіотичних добавок із топінамбураuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_95-96.pdf124.99 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.