Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/36882
Название: Використання рослинних добавок у виробництві молочних продуктів функціонального призначення
Авторы: Абрамова, Т. С.
Клімова, І. А.
Ларіна, Р. О.
Маліборська, Р. І.
Дата публикации: 2016
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Абрамова Т. С., Клімова І. А., Ларіна Р. О., Маліборська Р. І. Використання рослинних добавок у виробництві молочних продуктів функціонального призначення. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 91-92.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36882
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_91-92.pdf123.65 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.