Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36882
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Абрамова, Т. С. | - |
dc.contributor.author | Клімова, І. А. | - |
dc.contributor.author | Ларіна, Р. О. | - |
dc.contributor.author | Маліборська, Р. І. | - |
dc.date.accessioned | 2023-07-31T06:22:32Z | - |
dc.date.available | 2023-07-31T06:22:32Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Абрамова Т. С., Клімова І. А., Ларіна Р. О., Маліборська Р. І. Використання рослинних добавок у виробництві молочних продуктів функціонального призначення. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 91-92. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36882 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Використання рослинних добавок у виробництві молочних продуктів функціонального призначення | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_91-92.pdf | 123.65 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.