Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36882
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorАбрамова, Т. С.-
dc.contributor.authorКлімова, І. А.-
dc.contributor.authorЛаріна, Р. О.-
dc.contributor.authorМаліборська, Р. І.-
dc.date.accessioned2023-07-31T06:22:32Z-
dc.date.available2023-07-31T06:22:32Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationАбрамова Т. С., Клімова І. А., Ларіна Р. О., Маліборська Р. І. Використання рослинних добавок у виробництві молочних продуктів функціонального призначення. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 91-92.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36882-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВикористання рослинних добавок у виробництві молочних продуктів функціонального призначенняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_91-92.pdf123.65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.