Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3687
Назва: Дослідження реологічних характеристик пасти закусочної
Інші назви: Исследование реологических характеристикпасты закусочной
Research rheological characteristicspastes diner
Автори: Гурський, П. В.
Перцевий, Ф. В.
Бідюк, Д. О.
Дата публікації: 2016
Видавництво: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Гурський П. В., Перцевой Ф. В., Бідюк Д. О. Дослідження реологічних характеристик пасти закусочної. Інженерія переробних і харчових виробництв. 2016. № 1 (2). С. 13-17.
Серія/номер: Інженерія переробних і харчових виробництв;№ 1 (2)
Короткий огляд (реферат): За допомогою елатопластометра Толстого Д.М. досліджено реологічні характеристики пасти закусочної на основі сиру кисломолочного нежирного та їх залежність від вмісту сиру кисломолочного в рецептурі. Встановлена залежність еластичності, пластичності та пругкості готового продукту від вмісту сиру кисломолочного нежирного.
С помощью елатопластометра Толстого Д.М. исследованы реологические характеристики пасты закусочной на основе творога нежирного и их зависимость от содержания творога в рецептуре. Установлена зависимость эластичности, пластичности и упругости готового продукта от содержания творога нежирного.
With the help of the device Tolstoi D.M. The rheological characteristics of the paste diner based on low-fat cottage cheese, and their dependence on the content of cottage cheese in recipes. The dependence of the elasticity of the finished product plasticity and elasticity of the content of low-fat cottage cheese.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3687
Розташовується у зібраннях:№ 1 (2)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
4.pdf826.21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.