Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3687
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГурський, П. В.-
dc.contributor.authorПерцевий, Ф. В.-
dc.contributor.authorБідюк, Д. О.-
dc.date.accessioned2022-07-22T09:07:08Z-
dc.date.available2022-07-22T09:07:08Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationГурський П. В., Перцевой Ф. В., Бідюк Д. О. Дослідження реологічних характеристик пасти закусочної. Інженерія переробних і харчових виробництв. 2016. № 1 (2). С. 13-17.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3687-
dc.description.abstractЗа допомогою елатопластометра Толстого Д.М. досліджено реологічні характеристики пасти закусочної на основі сиру кисломолочного нежирного та їх залежність від вмісту сиру кисломолочного в рецептурі. Встановлена залежність еластичності, пластичності та пругкості готового продукту від вмісту сиру кисломолочного нежирного.uk_UA
dc.description.abstractС помощью елатопластометра Толстого Д.М. исследованы реологические характеристики пасты закусочной на основе творога нежирного и их зависимость от содержания творога в рецептуре. Установлена зависимость эластичности, пластичности и упругости готового продукта от содержания творога нежирного.uk_UA
dc.description.abstractWith the help of the device Tolstoi D.M. The rheological characteristics of the paste diner based on low-fat cottage cheese, and their dependence on the content of cottage cheese in recipes. The dependence of the elasticity of the finished product plasticity and elasticity of the content of low-fat cottage cheese.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІнженерія переробних і харчових виробництв;№ 1 (2)-
dc.titleДослідження реологічних характеристик пасти закусочноїuk_UA
dc.title.alternativeИсследование реологических характеристикпасты закусочнойuk_UA
dc.title.alternativeResearch rheological characteristicspastes dineruk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:№ 1 (2)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
4.pdf826.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.