Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3686
Назва: | Визначення складу безглютенової борошняної сировини в технології бездріжджового хліба |
Інші назви: | Определение состава безглютеновой мучные сырья в технологии бездрожжевого хлеба Definitions of raw materials gluten-free flour in technology unleavened bread |
Автори: | Шаніна, О. М. Гавриш, Т. В. Галясний, І. В. |
Ключові слова: | целіакія;безглютенове борошно;бездріжджовий хліб;якість хліба;целиакия;безглютеновая мука;бездрожжевой хлеб;качество хлеба;celiac disease;gluten-free flour;non-yest bread;bread quality |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Шаніна О. М., Гавриш Т. В., Галясний І. В. Визачення складу безглютенової борошняної сировини в технології бездріжджового хліба. Інженерія переробних і харчових технологій. 2016. № 1 (2). С. 8-12. |
Серія/номер: | Інженерія переробних і харчових виробництв;№ 1 (2) |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено теоретичні аспекти для обґрунтування технології бездріжджового безглютенового хліба та вивчено вплив різної безглютенової борошняної сировини на органолептичні та фізико-хімічні показники якості хліба Исследованы теоретические аспекты для обоснования технологии бездрожжевого безглютенового хлеба и изучено влияние различного безглютенового мучного сырья на органолептические и физико-химические показатели качества хлеба The theoretical aspects for justification of the technology of non-yeast gluten-free bread were studied. It was also examined the effect of different gluten-free flour raw materials on the organoleptic and physical-chemical indicators of bread quality |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3686 |
Розташовується у зібраннях: | № 1 (2) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
3.pdf | 683.18 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.