Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3686
Назва: Визначення складу безглютенової борошняної сировини в технології бездріжджового хліба
Інші назви: Определение состава безглютеновой мучные сырья в технологии бездрожжевого хлеба
Definitions of raw materials gluten-free flour in technology unleavened bread
Автори: Шаніна, О. М.
Гавриш, Т. В.
Галясний, І. В.
Ключові слова: целіакія;безглютенове борошно;бездріжджовий хліб;якість хліба;целиакия;безглютеновая мука;бездрожжевой хлеб;качество хлеба;celiac disease;gluten-free flour;non-yest bread;bread quality
Дата публікації: 2016
Видавництво: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Шаніна О. М., Гавриш Т. В., Галясний І. В. Визачення складу безглютенової борошняної сировини в технології бездріжджового хліба. Інженерія переробних і харчових технологій. 2016. № 1 (2). С. 8-12.
Серія/номер: Інженерія переробних і харчових виробництв;№ 1 (2)
Короткий огляд (реферат): Досліджено теоретичні аспекти для обґрунтування технології бездріжджового безглютенового хліба та вивчено вплив різної безглютенової борошняної сировини на органолептичні та фізико-хімічні показники якості хліба
Исследованы теоретические аспекты для обоснования технологии бездрожжевого безглютенового хлеба и изучено влияние различного безглютенового мучного сырья на органолептические и физико-химические показатели качества хлеба
The theoretical aspects for justification of the technology of non-yeast gluten-free bread were studied. It was also examined the effect of different gluten-free flour raw materials on the organoleptic and physical-chemical indicators of bread quality
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3686
Розташовується у зібраннях:№ 1 (2)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
3.pdf683.18 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.