Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3686
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШаніна, О. М.-
dc.contributor.authorГавриш, Т. В.-
dc.contributor.authorГалясний, І. В.-
dc.date.accessioned2022-07-22T09:03:21Z-
dc.date.available2022-07-22T09:03:21Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationШаніна О. М., Гавриш Т. В., Галясний І. В. Визачення складу безглютенової борошняної сировини в технології бездріжджового хліба. Інженерія переробних і харчових технологій. 2016. № 1 (2). С. 8-12.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3686-
dc.description.abstractДосліджено теоретичні аспекти для обґрунтування технології бездріжджового безглютенового хліба та вивчено вплив різної безглютенової борошняної сировини на органолептичні та фізико-хімічні показники якості хлібаuk_UA
dc.description.abstractИсследованы теоретические аспекты для обоснования технологии бездрожжевого безглютенового хлеба и изучено влияние различного безглютенового мучного сырья на органолептические и физико-химические показатели качества хлебаuk_UA
dc.description.abstractThe theoretical aspects for justification of the technology of non-yeast gluten-free bread were studied. It was also examined the effect of different gluten-free flour raw materials on the organoleptic and physical-chemical indicators of bread qualityuk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІнженерія переробних і харчових виробництв;№ 1 (2)-
dc.subjectцеліакіяuk_UA
dc.subjectбезглютенове борошноuk_UA
dc.subjectбездріжджовий хлібuk_UA
dc.subjectякість хлібаuk_UA
dc.subjectцелиакияuk_UA
dc.subjectбезглютеновая мукаuk_UA
dc.subjectбездрожжевой хлебuk_UA
dc.subjectкачество хлебаuk_UA
dc.subjectceliac diseaseuk_UA
dc.subjectgluten-free flouruk_UA
dc.subjectnon-yest breaduk_UA
dc.subjectbread qualityuk_UA
dc.titleВизначення складу безглютенової борошняної сировини в технології бездріжджового хлібаuk_UA
dc.title.alternativeОпределение состава безглютеновой мучные сырья в технологии бездрожжевого хлебаuk_UA
dc.title.alternativeDefinitions of raw materials gluten-free flour in technology unleavened breaduk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:№ 1 (2)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
3.pdf683.18 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.