Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3686
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шаніна, О. М. | - |
dc.contributor.author | Гавриш, Т. В. | - |
dc.contributor.author | Галясний, І. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-07-22T09:03:21Z | - |
dc.date.available | 2022-07-22T09:03:21Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Шаніна О. М., Гавриш Т. В., Галясний І. В. Визачення складу безглютенової борошняної сировини в технології бездріжджового хліба. Інженерія переробних і харчових технологій. 2016. № 1 (2). С. 8-12. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3686 | - |
dc.description.abstract | Досліджено теоретичні аспекти для обґрунтування технології бездріжджового безглютенового хліба та вивчено вплив різної безглютенової борошняної сировини на органолептичні та фізико-хімічні показники якості хліба | uk_UA |
dc.description.abstract | Исследованы теоретические аспекты для обоснования технологии бездрожжевого безглютенового хлеба и изучено влияние различного безглютенового мучного сырья на органолептические и физико-химические показатели качества хлеба | uk_UA |
dc.description.abstract | The theoretical aspects for justification of the technology of non-yeast gluten-free bread were studied. It was also examined the effect of different gluten-free flour raw materials on the organoleptic and physical-chemical indicators of bread quality | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | ХНТУСГ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Інженерія переробних і харчових виробництв;№ 1 (2) | - |
dc.subject | целіакія | uk_UA |
dc.subject | безглютенове борошно | uk_UA |
dc.subject | бездріжджовий хліб | uk_UA |
dc.subject | якість хліба | uk_UA |
dc.subject | целиакия | uk_UA |
dc.subject | безглютеновая мука | uk_UA |
dc.subject | бездрожжевой хлеб | uk_UA |
dc.subject | качество хлеба | uk_UA |
dc.subject | celiac disease | uk_UA |
dc.subject | gluten-free flour | uk_UA |
dc.subject | non-yest bread | uk_UA |
dc.subject | bread quality | uk_UA |
dc.title | Визначення складу безглютенової борошняної сировини в технології бездріжджового хліба | uk_UA |
dc.title.alternative | Определение состава безглютеновой мучные сырья в технологии бездрожжевого хлеба | uk_UA |
dc.title.alternative | Definitions of raw materials gluten-free flour in technology unleavened bread | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | № 1 (2) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.