Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
05. Наукові видання ДБТУ
Інженерія переробних і харчових виробництв
2016
№ 1 (2)
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 11-20 of 20 (Search time: 0.002 seconds).
previous
1
2
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2016
К уравнению движения частиц при моделировании процесса сепарации зерновых смесей
Бредихин, В. В.
2016
Про рух зерносуміші змінної пористості на плоскому віброрешеті
Ольшанський, В. П.
;
Ольшанський, О. В.
2016
Про квадратичну апроксимацію розподілу питомої маси в шарі вібросепарованої зерносуміші
Ольшанський, В. П.
;
Ольшанський, О. В.
2016
Визначення крупності зернової та олійної сировини після її подрібнення
Шаповаленко, О.
;
Євтушенко, О.
;
Кожевнікова, М.
2016
Дослідження харчової цінності фаршу для формування раціону військовослужбовців
Крамаренко, Д. П.
;
Гіренко, Н. І.
2016
Визначення раціонального складу сумішей для вирбництва крупів підвищеної харчової цінності
Дугіна, К. В.
;
Шаніна, О. М.
2016
Моделювання числами подібності
Гопанюк, І. І.
2016
Аналіз класичних підходів в моделюванні тепловологообмінних процесів
Гапонюк, І. І.
2016
Спрощення в математичному моделюванні тепловологообміну
Гапонюк, І. І.
2016
Визначення складу безглютенової борошняної сировини в технології бездріжджового хліба
Шаніна, О. М.
;
Гавриш, Т. В.
;
Галясний, І. В.
Discover
Author
2
Богомолов, А. В.
2
Гапонюк, І. І.
2
Гурський, П. В.
2
Ольшанський, В. П.
2
Ольшанський, О. В.
2
Шаніна, О. М.
1
Богомолов, А. А.
1
Богомолова, В. П.
1
Брагинец, Н. В.
1
Бредихин, В. В.
.
next >
Subject
1
arcwise-viscid resistance
1
bread quality
1
celiac disease
1
change of porosity
1
coefficients of approximation
1
comparative analysis
1
concentration of grain
1
disinfection
1
gluten-free flour
1
mucus doeth microorganisms
.
next >
Date issued
20
2016
Has File(s)
20
true