Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3680
Назва: Технологічні аспекти розробки технології закусочних самбуків спеціального призначення
Інші назви: Технологичные аспекты разработки технологии закусочных самбуков специального назначения
Technology development aspects adaptability snack sambuca special
Автори: Мостова, Л. М.
Дата публікації: 2016
Видавництво: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Мостова Л. М. Технологічні аспекти розробки технології закусочних самбуків спеціального призначення. Інженерія переробних і харчових виробництв. 2016. № 1 (1). С. 82-84.
Серія/номер: Інженерія переробних і харчових виробництв;№ 1 (1)
Короткий огляд (реферат): У статті запропоновано інноваційну технологію закусочних самбуків спеціального призначення. Досліджено вплив овочево-фруктової сировини на піноутворюючу здатність і піностійкість харчових систем самбуків з використанням бінарного піноутворювача. Доведено,що розроблені страви характеризуються високими смаковими якостями та підвищеною харчовою цінністю.
В статье предложена инновационная технология закусочных самбуков специального назначения. Исследовано влияние овоще- фруктового сырья на пенообразующую способность и пеностойкость пищевых систем самбуков с использованием бинарного стабилизатора. Показано, что разработанные блюда характеризуются высокими вкусовыми свойствами и повышенной пищевой ценностью.
In the article the innovative technology eateries Sambuca special purpose. The influence of vegetable fruit raw materials to penoobrazuyuschuyu ability and penostoykost food systems Sambuca using binary stabilizer. It is shown that foods developed properties are characterized by high taste and high nutritional value.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3680
Розташовується у зібраннях:№ 1 (1)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
20.pdf651.65 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.