Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3680
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМостова, Л. М.-
dc.date.accessioned2022-07-22T08:38:35Z-
dc.date.available2022-07-22T08:38:35Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationМостова Л. М. Технологічні аспекти розробки технології закусочних самбуків спеціального призначення. Інженерія переробних і харчових виробництв. 2016. № 1 (1). С. 82-84.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3680-
dc.description.abstractУ статті запропоновано інноваційну технологію закусочних самбуків спеціального призначення. Досліджено вплив овочево-фруктової сировини на піноутворюючу здатність і піностійкість харчових систем самбуків з використанням бінарного піноутворювача. Доведено,що розроблені страви характеризуються високими смаковими якостями та підвищеною харчовою цінністю.uk_UA
dc.description.abstractВ статье предложена инновационная технология закусочных самбуков специального назначения. Исследовано влияние овоще- фруктового сырья на пенообразующую способность и пеностойкость пищевых систем самбуков с использованием бинарного стабилизатора. Показано, что разработанные блюда характеризуются высокими вкусовыми свойствами и повышенной пищевой ценностью.uk_UA
dc.description.abstractIn the article the innovative technology eateries Sambuca special purpose. The influence of vegetable fruit raw materials to penoobrazuyuschuyu ability and penostoykost food systems Sambuca using binary stabilizer. It is shown that foods developed properties are characterized by high taste and high nutritional value.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІнженерія переробних і харчових виробництв;№ 1 (1)-
dc.titleТехнологічні аспекти розробки технології закусочних самбуків спеціального призначенняuk_UA
dc.title.alternativeТехнологичные аспекты разработки технологии закусочных самбуков специального назначенияuk_UA
dc.title.alternativeTechnology development aspects adaptability snack sambuca specialuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:№ 1 (1)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
20.pdf651.65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.