Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/36805
Назва: Перспективи розробки нових харчових продуктів на основі білково-вуглеводної молочної та рослинної сировини
Автори: Никифоров, Р. П.
Попова, С. Ю.
Заболотня, К. А.
Харчевникова, Д. С.
Дата публікації: 2016
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Никифоров Р. П., Попова С. Ю., Заболотня К. А., Харчевникова Д. С. Перспективи розробки нових харчових продуктів на основі білково-вуглеводної молочної та рослинної сировини. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 65-67.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36805
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_65-67.pdf133.84 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.