Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/36805
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorНикифоров, Р. П.-
dc.contributor.authorПопова, С. Ю.-
dc.contributor.authorЗаболотня, К. А.-
dc.contributor.authorХарчевникова, Д. С.-
dc.date.accessioned2023-07-28T14:06:59Z-
dc.date.available2023-07-28T14:06:59Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationНикифоров Р. П., Попова С. Ю., Заболотня К. А., Харчевникова Д. С. Перспективи розробки нових харчових продуктів на основі білково-вуглеводної молочної та рослинної сировини. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 65-67.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36805-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleПерспективи розробки нових харчових продуктів на основі білково-вуглеводної молочної та рослинної сировиниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_65-67.pdf133.84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.