Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36793
Title: Оптимізація технологічних режимів обробки перцю солодкого для заморожених напівфабрикатів
Authors: Журавльов, С. В.
Гурікова, І. М.
Трощий, Т. В.
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Журавльов С. В., Гурікова І. М., Трощий Т. В. Оптимізація технологічних режимів обробки перцю солодкого для заморожених напівфабрикатів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 42-43.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36793
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_42-43.pdf118.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.