Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36793
Title: | Оптимізація технологічних режимів обробки перцю солодкого для заморожених напівфабрикатів |
Authors: | Журавльов, С. В. Гурікова, І. М. Трощий, Т. В. |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Журавльов С. В., Гурікова І. М., Трощий Т. В. Оптимізація технологічних режимів обробки перцю солодкого для заморожених напівфабрикатів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 42-43. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36793 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_42-43.pdf | 118.76 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.