Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36793
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЖуравльов, С. В.-
dc.contributor.authorГурікова, І. М.-
dc.contributor.authorТрощий, Т. В.-
dc.date.accessioned2023-07-28T13:34:01Z-
dc.date.available2023-07-28T13:34:01Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationЖуравльов С. В., Гурікова І. М., Трощий Т. В. Оптимізація технологічних режимів обробки перцю солодкого для заморожених напівфабрикатів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 42-43.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36793-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleОптимізація технологічних режимів обробки перцю солодкого для заморожених напівфабрикатівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_42-43.pdf118.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.