Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36779
Назва: Створення комплексу гелеутворювачів із заданими реологічними властивостями
Автори: Головко, М. П.
Головко, Т. М.
Скляр, А. О.
Дата публікації: 2016
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Головко М. П., Головко Т. М., Скляр А. О. Створення комплексу гелеутворювачів із заданими реологічними властивостями. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 34-35.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36779
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_34-35.pdf120.52 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.