Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36779
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГоловко, М. П.-
dc.contributor.authorГоловко, Т. М.-
dc.contributor.authorСкляр, А. О.-
dc.date.accessioned2023-07-28T12:42:02Z-
dc.date.available2023-07-28T12:42:02Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationГоловко М. П., Головко Т. М., Скляр А. О. Створення комплексу гелеутворювачів із заданими реологічними властивостями. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 34-35.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36779-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleСтворення комплексу гелеутворювачів із заданими реологічними властивостямиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_34-35.pdf120.52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.