Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36773
Название: Валідація методик хімічного аналізу для контролю якості харчових систем: концепція та досвід використання
Авторы: Євлаш, В. В.
Губський, С. М.
Добровольська, О. В.
Юрченко, О. І.
Дата публикации: 2016
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Євлаш В. В., Губський С. М., Добровольська О. В., Юрченко О. І. Валідація методик хімічного аналізу для контролю якості харчових систем: концепція та досвід використання. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 20-23.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36773
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_20-23.pdf135.37 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.