Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36773
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЄвлаш, В. В.-
dc.contributor.authorГубський, С. М.-
dc.contributor.authorДобровольська, О. В.-
dc.contributor.authorЮрченко, О. І.-
dc.date.accessioned2023-07-28T12:23:40Z-
dc.date.available2023-07-28T12:23:40Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationЄвлаш В. В., Губський С. М., Добровольська О. В., Юрченко О. І. Валідація методик хімічного аналізу для контролю якості харчових систем: концепція та досвід використання. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 20-23.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36773-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВалідація методик хімічного аналізу для контролю якості харчових систем: концепція та досвід використанняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_20-23.pdf135.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.