Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36747
Title: | Вплив режимів мікрохвильової обробки на фізико-хімічні властивості продукції на основі рослинної сировини |
Authors: | Михайлов, В. М. Прасол, С. В. Шевченко, А. О. |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Михайлов В. М., Прасол С. В., Шевченко А. О. Вплив режимів мікрохвильової обробки на фізико-хімічні властивості продукції на основі рослинної сировини. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези доповідей Всеукр. науково-практ. конф., 8 червня 2023р.; Харків: ДБТУ, 2023. С. 27-28 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36747 |
Appears in Collections: | Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Probl_enerhoefek_yak_materialy_23-27-28.pdf | 138.55 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.