Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/36747
Название: | Вплив режимів мікрохвильової обробки на фізико-хімічні властивості продукції на основі рослинної сировини |
Авторы: | Михайлов, В. М. Прасол, С. В. Шевченко, А. О. |
Дата публикации: | 2023 |
Издательство: | Харків: ДБТУ |
Библиографическое описание: | Михайлов В. М., Прасол С. В., Шевченко А. О. Вплив режимів мікрохвильової обробки на фізико-хімічні властивості продукції на основі рослинної сировини. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези доповідей Всеукр. науково-практ. конф., 8 червня 2023р.; Харків: ДБТУ, 2023. С. 27-28 |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36747 |
Располагается в коллекциях: | Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Probl_enerhoefek_yak_materialy_23-27-28.pdf | 138.55 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.