Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36747
Название: Вплив режимів мікрохвильової обробки на фізико-хімічні властивості продукції на основі рослинної сировини
Авторы: Михайлов, В. М.
Прасол, С. В.
Шевченко, А. О.
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Михайлов В. М., Прасол С. В., Шевченко А. О. Вплив режимів мікрохвильової обробки на фізико-хімічні властивості продукції на основі рослинної сировини. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези доповідей Всеукр. науково-практ. конф., 8 червня 2023р.; Харків: ДБТУ, 2023. С. 27-28
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36747
Располагается в коллекциях:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Probl_enerhoefek_yak_materialy_23-27-28.pdf138.55 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.