Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36747
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМихайлов, В. М.-
dc.contributor.authorПрасол, С. В.-
dc.contributor.authorШевченко, А. О.-
dc.date.accessioned2023-07-28T11:33:18Z-
dc.date.available2023-07-28T11:33:18Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationМихайлов В. М., Прасол С. В., Шевченко А. О. Вплив режимів мікрохвильової обробки на фізико-хімічні властивості продукції на основі рослинної сировини. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези доповідей Всеукр. науково-практ. конф., 8 червня 2023р.; Харків: ДБТУ, 2023. С. 27-28uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36747-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleВплив режимів мікрохвильової обробки на фізико-хімічні властивості продукції на основі рослинної сировиниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Probl_enerhoefek_yak_materialy_23-27-28.pdf138.55 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.