Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36747
Назва: | Вплив режимів мікрохвильової обробки на фізико-хімічні властивості продукції на основі рослинної сировини |
Автори: | Михайлов, В. М. Прасол, С. В. Шевченко, А. О. |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Михайлов В. М., Прасол С. В., Шевченко А. О. Вплив режимів мікрохвильової обробки на фізико-хімічні властивості продукції на основі рослинної сировини. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези доповідей Всеукр. науково-практ. конф., 8 червня 2023р.; Харків: ДБТУ, 2023. С. 27-28 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36747 |
Розташовується у зібраннях: | Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Probl_enerhoefek_yak_materialy_23-27-28.pdf | 138.55 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.