Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36743
Назва: Апарат для низькотемпературної обробки м’ясних виробів ІЧ-випромінюванням
Автори: Загорулько, А. М.
Титаренко, Н. В.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Загорулько А. М., Титаренко Н. В. Апарат для низькотемпературної обробки м’ясних виробів ІЧ-випромінюванням. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези доповідей Всеукр. науково-практ. конф., 8 червня 2023р.; Харків: ДБТУ, 2023. С. 19-20
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36743
Розташовується у зібраннях:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Probl_enerhoefek_yak_materialy_23-19-20.pdf152.11 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.