Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/36743
Title: | Апарат для низькотемпературної обробки м’ясних виробів ІЧ-випромінюванням |
Authors: | Загорулько, А. М. Титаренко, Н. В. |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Загорулько А. М., Титаренко Н. В. Апарат для низькотемпературної обробки м’ясних виробів ІЧ-випромінюванням. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези доповідей Всеукр. науково-практ. конф., 8 червня 2023р.; Харків: ДБТУ, 2023. С. 19-20 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36743 |
Appears in Collections: | Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Probl_enerhoefek_yak_materialy_23-19-20.pdf | 152.11 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.