Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36743
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЗагорулько, А. М.-
dc.contributor.authorТитаренко, Н. В.-
dc.date.accessioned2023-07-28T11:25:46Z-
dc.date.available2023-07-28T11:25:46Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЗагорулько А. М., Титаренко Н. В. Апарат для низькотемпературної обробки м’ясних виробів ІЧ-випромінюванням. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези доповідей Всеукр. науково-практ. конф., 8 червня 2023р.; Харків: ДБТУ, 2023. С. 19-20uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36743-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleАпарат для низькотемпературної обробки м’ясних виробів ІЧ-випромінюваннямuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Probl_enerhoefek_yak_materialy_23-19-20.pdf152.11 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.