Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36743
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Загорулько, А. М. | - |
dc.contributor.author | Титаренко, Н. В. | - |
dc.date.accessioned | 2023-07-28T11:25:46Z | - |
dc.date.available | 2023-07-28T11:25:46Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Загорулько А. М., Титаренко Н. В. Апарат для низькотемпературної обробки м’ясних виробів ІЧ-випромінюванням. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези доповідей Всеукр. науково-практ. конф., 8 червня 2023р.; Харків: ДБТУ, 2023. С. 19-20 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36743 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Апарат для низькотемпературної обробки м’ясних виробів ІЧ-випромінюванням | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Probl_enerhoefek_yak_materialy_23-19-20.pdf | 152.11 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.