Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36741
Назва: Вивчення мікробіологічних показників зразків сушених вичавок з овочевої сировини
Автори: Євлаш, В. В.
Газзаві-Рогозіна, Л. В.
Головко, М. П.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Євлаш В. В., Газзаві-Рогозіна Л. В., Головко М. П. Вивчення мікробіологічних показників зразків сушених вичавок з овочевої сировини. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези доповідей Всеукр. науково-практ. конф., 8 червня 2023р.; Харків: ДБТУ, 2023. С. 15-16
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36741
Розташовується у зібраннях:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Probl_enerhoefek_yak_materialy_23-15-16.pdf138.46 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.