Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36741
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЄвлаш, В. В.-
dc.contributor.authorГаззаві-Рогозіна, Л. В.-
dc.contributor.authorГоловко, М. П.-
dc.date.accessioned2023-07-28T11:21:47Z-
dc.date.available2023-07-28T11:21:47Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЄвлаш В. В., Газзаві-Рогозіна Л. В., Головко М. П. Вивчення мікробіологічних показників зразків сушених вичавок з овочевої сировини. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези доповідей Всеукр. науково-практ. конф., 8 червня 2023р.; Харків: ДБТУ, 2023. С. 15-16uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36741-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleВивчення мікробіологічних показників зразків сушених вичавок з овочевої сировиниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Probl_enerhoefek_yak_materialy_23-15-16.pdf138.46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.