Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36741
Title: | Вивчення мікробіологічних показників зразків сушених вичавок з овочевої сировини |
Authors: | Євлаш, В. В. Газзаві-Рогозіна, Л. В. Головко, М. П. |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Євлаш В. В., Газзаві-Рогозіна Л. В., Головко М. П. Вивчення мікробіологічних показників зразків сушених вичавок з овочевої сировини. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези доповідей Всеукр. науково-практ. конф., 8 червня 2023р.; Харків: ДБТУ, 2023. С. 15-16 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36741 |
Appears in Collections: | Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Probl_enerhoefek_yak_materialy_23-15-16.pdf | 138.46 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.