Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36741
Title: Вивчення мікробіологічних показників зразків сушених вичавок з овочевої сировини
Authors: Євлаш, В. В.
Газзаві-Рогозіна, Л. В.
Головко, М. П.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Євлаш В. В., Газзаві-Рогозіна Л. В., Головко М. П. Вивчення мікробіологічних показників зразків сушених вичавок з овочевої сировини. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези доповідей Всеукр. науково-практ. конф., 8 червня 2023р.; Харків: ДБТУ, 2023. С. 15-16
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36741
Appears in Collections:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Probl_enerhoefek_yak_materialy_23-15-16.pdf138.46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.