Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36739
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДмитренко, Н. В.-
dc.contributor.authorГусарова, О. В.-
dc.date.accessioned2023-07-28T11:17:28Z-
dc.date.available2023-07-28T11:17:28Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationДмитренко Н. В., Гусарова О. В. Вплив мікрохвильової обробки на процес конвективного сушіння та якість чипсів із яблук. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези доповідей Всеукр. науково-практ. конф., 8 червня 2023р.; Харків: ДБТУ, 2023. С. 11-12uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36739-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleВплив мікрохвильової обробки на процес конвективного сушіння та якість чипсів із яблукuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Probl_enerhoefek_yak_materialy_23-11-12.pdf167.81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.