Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36739
Назва: Вплив мікрохвильової обробки на процес конвективного сушіння та якість чипсів із яблук
Автори: Дмитренко, Н. В.
Гусарова, О. В.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Дмитренко Н. В., Гусарова О. В. Вплив мікрохвильової обробки на процес конвективного сушіння та якість чипсів із яблук. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези доповідей Всеукр. науково-практ. конф., 8 червня 2023р.; Харків: ДБТУ, 2023. С. 11-12
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36739
Розташовується у зібраннях:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Probl_enerhoefek_yak_materialy_23-11-12.pdf167.81 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.