Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36739
Название: Вплив мікрохвильової обробки на процес конвективного сушіння та якість чипсів із яблук
Авторы: Дмитренко, Н. В.
Гусарова, О. В.
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Дмитренко Н. В., Гусарова О. В. Вплив мікрохвильової обробки на процес конвективного сушіння та якість чипсів із яблук. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези доповідей Всеукр. науково-практ. конф., 8 червня 2023р.; Харків: ДБТУ, 2023. С. 11-12
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36739
Располагается в коллекциях:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Probl_enerhoefek_yak_materialy_23-11-12.pdf167.81 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.