Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36704
Назва: Вплив використання кормової добавки орегано на якість тушок курчат-бройлерів
Автори: Паращенко, В. А.
Шершнев, В. П.
Кущ, М. М.
Ляхович, Л. М.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Паращенко В. А., Шершнев В. П., Кущ М. М., Ляхович Л. М. Вплив використання кормової добаввки орегано на якість тушок курчат-бройлерів. Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування: матеріали Міжнар. наук. конф., 27-28 квітня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 64-65.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36704
Розташовується у зібраннях:Матеріали Мжнародної наукової конференції "Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MMNK_Aktualni pytannia biotekhnolohii, ekolohii ta pryrodokorystuvannia_2023-64-65.pdf159.21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.