Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36704
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПаращенко, В. А.-
dc.contributor.authorШершнев, В. П.-
dc.contributor.authorКущ, М. М.-
dc.contributor.authorЛяхович, Л. М.-
dc.date.accessioned2023-07-27T12:13:17Z-
dc.date.available2023-07-27T12:13:17Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationПаращенко В. А., Шершнев В. П., Кущ М. М., Ляхович Л. М. Вплив використання кормової добаввки орегано на якість тушок курчат-бройлерів. Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування: матеріали Міжнар. наук. конф., 27-28 квітня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 64-65.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36704-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleВплив використання кормової добавки орегано на якість тушок курчат-бройлерівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Матеріали Мжнародної наукової конференції "Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MMNK_Aktualni pytannia biotekhnolohii, ekolohii ta pryrodokorystuvannia_2023-64-65.pdf159.21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.