Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36704
Название: Вплив використання кормової добавки орегано на якість тушок курчат-бройлерів
Авторы: Паращенко, В. А.
Шершнев, В. П.
Кущ, М. М.
Ляхович, Л. М.
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Паращенко В. А., Шершнев В. П., Кущ М. М., Ляхович Л. М. Вплив використання кормової добаввки орегано на якість тушок курчат-бройлерів. Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування: матеріали Міжнар. наук. конф., 27-28 квітня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 64-65.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36704
Располагается в коллекциях:Матеріали Мжнародної наукової конференції "Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
MMNK_Aktualni pytannia biotekhnolohii, ekolohii ta pryrodokorystuvannia_2023-64-65.pdf159.21 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.