Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3665
Назва: Магнітна обробка – гарантія якості спирту
Інші назви: Магнитная обработка – гарантия качества спирта
Magnetic processing - quality assurance alcohol
Автори: Попова, В. М.
Боровікова, Н. О.
Дата публікації: 2016
Видавництво: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Попова В. М., Боровікова Н. О. Магнітна обробка – гарантія якості спирту. Інженерія переробних і харчових виробництв. 2016. № 1 (1). С. 29-32.
Серія/номер: Інженерія переробних і харчових виробництв;№ 1 (1)
Короткий огляд (реферат): З метою зменшення накопичення у спиртовій та лікеро-горільчаній промисловості побічних та вторинних продуктів бродіння досліджено вплив магнітної обробки на спиртову бражку. Доведено, що вплив магнітного поля протягом 10 с зменшує кількість побічних та вторинних продуктів на 40%, а гліцерину – на 7,9%.
С целью уменьшения накопления в спиртовой и ликеро-водочной промышленности побочных и вторичных продуктов брожения исследовано влияние магнитной обработки на спиртовую бражку. Доказано, что влияние магнитного поля на протяжении 10с уменьшает количество побочных и вторичных продуктов брожения на 40%, а глицерина – на 7,9%.
To reduce the accumulation of alcohol and alcoholic beverage industry by-products and secondary fermentation to study the effect of magnetic treatment on alcohol mash. It is proved that the influence of the magnetic field over the side 10c and decreases the amount of secondary fermentation products by 40%, and glycerol - 7.9%.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3665
Розташовується у зібраннях:№ 1 (1)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
8.pdf581.14 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.