Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3665
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПопова, В. М.-
dc.contributor.authorБоровікова, Н. О.-
dc.date.accessioned2022-07-22T06:22:04Z-
dc.date.available2022-07-22T06:22:04Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationПопова В. М., Боровікова Н. О. Магнітна обробка – гарантія якості спирту. Інженерія переробних і харчових виробництв. 2016. № 1 (1). С. 29-32.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3665-
dc.description.abstractЗ метою зменшення накопичення у спиртовій та лікеро-горільчаній промисловості побічних та вторинних продуктів бродіння досліджено вплив магнітної обробки на спиртову бражку. Доведено, що вплив магнітного поля протягом 10 с зменшує кількість побічних та вторинних продуктів на 40%, а гліцерину – на 7,9%.uk_UA
dc.description.abstractС целью уменьшения накопления в спиртовой и ликеро-водочной промышленности побочных и вторичных продуктов брожения исследовано влияние магнитной обработки на спиртовую бражку. Доказано, что влияние магнитного поля на протяжении 10с уменьшает количество побочных и вторичных продуктов брожения на 40%, а глицерина – на 7,9%.uk_UA
dc.description.abstractTo reduce the accumulation of alcohol and alcoholic beverage industry by-products and secondary fermentation to study the effect of magnetic treatment on alcohol mash. It is proved that the influence of the magnetic field over the side 10c and decreases the amount of secondary fermentation products by 40%, and glycerol - 7.9%.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІнженерія переробних і харчових виробництв;№ 1 (1)-
dc.titleМагнітна обробка – гарантія якості спиртуuk_UA
dc.title.alternativeМагнитная обработка – гарантия качества спиртаuk_UA
dc.title.alternativeMagnetic processing - quality assurance alcoholuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:№ 1 (1)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
8.pdf581.14 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.