Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3664
Назва: Аналіз процесу сушіння яблучної сировини і механізм її переробки
Інші назви: Анализ процесса сушки яблучного сырья и механизм их переработки
Analysis of drying process and raw materials apple the mechanism of their processing
Автори: Стрельченко, Л. В.
Дубковецький, І. В.
Бандуренко, Г. М.
Мележик, І. Ф.
Дата публікації: 2016
Видавництво: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Стрельченко Л. В., Дубковецький І. В., Бандуренко Г. М., Малежик І. Ф. Аналіз процесу сушіння яблучної сировини і механізм її переробки. Інженерія переробних і харчових виробництв. 2016. № 1 (1). С. 26-29.
Серія/номер: Інженерія переробних і харчових виробництв;№ 1 (1)
Короткий огляд (реферат): Технології сушених харчових продуктів з фруктової сировини є досить перспективним напрямком в харчовій промисловості. Проте, всім відомо, що вони є тривалими та затратними з економічної точки зору. Авторами запропоновані шляхи інтенсифікації технології отримання сушених продуктів з яблук без погіршення їх якості.
Технологии сушеных пищевых продуктов из фруктового сырья является весьма перспективным направлением в пищевой промышленности. Однако, всем известно, что они являются длительными и затратными с экономической точки зрения. Авторами предложены пути интенсификации технологии получения сушеных продуктов из яблок без ухудшения их качества.
Technology of food products from dried fruit of raw materials is a very promising direction in the food industry. However, we all know that they are lengthy and costly from an economic point of view.The authors propose the ways of intensification of technologies of obtaining dried products made of apples without compromising their quality.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3664
Розташовується у зібраннях:№ 1 (1)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
7.pdf666.68 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.