Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3664
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСтрельченко, Л. В.-
dc.contributor.authorДубковецький, І. В.-
dc.contributor.authorБандуренко, Г. М.-
dc.contributor.authorМележик, І. Ф.-
dc.date.accessioned2022-07-22T06:19:14Z-
dc.date.available2022-07-22T06:19:14Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationСтрельченко Л. В., Дубковецький І. В., Бандуренко Г. М., Малежик І. Ф. Аналіз процесу сушіння яблучної сировини і механізм її переробки. Інженерія переробних і харчових виробництв. 2016. № 1 (1). С. 26-29.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3664-
dc.description.abstractТехнології сушених харчових продуктів з фруктової сировини є досить перспективним напрямком в харчовій промисловості. Проте, всім відомо, що вони є тривалими та затратними з економічної точки зору. Авторами запропоновані шляхи інтенсифікації технології отримання сушених продуктів з яблук без погіршення їх якості.uk_UA
dc.description.abstractТехнологии сушеных пищевых продуктов из фруктового сырья является весьма перспективным направлением в пищевой промышленности. Однако, всем известно, что они являются длительными и затратными с экономической точки зрения. Авторами предложены пути интенсификации технологии получения сушеных продуктов из яблок без ухудшения их качества.uk_UA
dc.description.abstractTechnology of food products from dried fruit of raw materials is a very promising direction in the food industry. However, we all know that they are lengthy and costly from an economic point of view.The authors propose the ways of intensification of technologies of obtaining dried products made of apples without compromising their quality.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІнженерія переробних і харчових виробництв;№ 1 (1)-
dc.titleАналіз процесу сушіння яблучної сировини і механізм її переробкиuk_UA
dc.title.alternativeАнализ процесса сушки яблучного сырья и механизм их переработкиuk_UA
dc.title.alternativeAnalysis of drying process and raw materials apple the mechanism of their processinguk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:№ 1 (1)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
7.pdf666.68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.