Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36615
Назва: Біотехнологічні процеси, що проходять у консервах пюре фруктове під час виробництва та зберігання
Автори: Офіленко, Н. О.
Гнітій, Н. В.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Офіленко Н. О., Гнітій Н. В. Біотехнологічні процеси, що проходять у консервах пюре фруктове під час виробництва та зберігання. Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування: матеріали Міжнар. наук. конф., 27-28 квітня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 38-40.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36615
Розташовується у зібраннях:Матеріали Мжнародної наукової конференції "Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MMNK_Aktualni pytannia biotekhnolohii, ekolohii ta pryrodokorystuvannia_2023-38-40.pdf179.01 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.