Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36615
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОфіленко, Н. О.-
dc.contributor.authorГнітій, Н. В.-
dc.date.accessioned2023-07-27T08:14:54Z-
dc.date.available2023-07-27T08:14:54Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationОфіленко Н. О., Гнітій Н. В. Біотехнологічні процеси, що проходять у консервах пюре фруктове під час виробництва та зберігання. Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування: матеріали Міжнар. наук. конф., 27-28 квітня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 38-40.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36615-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleБіотехнологічні процеси, що проходять у консервах пюре фруктове під час виробництва та зберіганняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали Мжнародної наукової конференції "Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MMNK_Aktualni pytannia biotekhnolohii, ekolohii ta pryrodokorystuvannia_2023-38-40.pdf179.01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.